Om

Ljud   Bild   Akustik   Styrteknik

Arbetsmiljö   Bullerbekämpning

Ljudet du inte hittar hos din radiohandlare!

 


 

MSW Elektronik & Teknik AB är ett företag beläget i småländska Vimmerby.

Vi jobbar för allas trivsel. Mildra höga störande oljud på caféer, resturanger, bostäder, arbetsplatser. (Dina chefer som skriker på dig kan vi bara till viss del hjälpa dig med)

 

Målet som vi jobbar efter är den optimala tillvaron. Det vi menar med den optimala tillvaron är när alla kan trivas och umgås under samma förutsättning. Till exempel så hör vi alla olika och vår hörsel reagerar olika på olika frekvenser. Det som kan vara perfekt ljud för en person kan vara hemsk för någon annan. På samma sätt som vi gillar olika smaker, olika dofter, olika färger är vi faktiskt olika även i hörseln.

 

Vi tror att du egentligen vill ha riktigt bra och trivsamt ljud och bild och belysing. Alla mår bra i en skön avslappnad miljö och det vill vi hjälpa dig med.

Med Multiroomsystem i din bostad så du kan ta med dig det du lyssnar på överallt i och omkring ditt hem. Spela olika musik samtidigt i olika rum i integrerade högtalare utan kablar som ligger och trasslar och samlar damm.

Vi hjälper er även i badrummet så det låter när man släpper loss och givetvis försöker vi dölja spåren av de kablar vi lägger.

 

Vi vet att en kvinna trivs som bäst om hon slipper sladdar som ligger överallt och alla fjärrkontroller som ockuperar soffbordet. Vi vet även att män trivs om dom får ha en massa teknikprylar som dom kan skryta med inför sina kompisar. Helst slipper även männen alla kablar så långt det går.

Om du vill så hjälper dig att dölja sladdarna och fälla in högtalarna i tak och väggar.

 

Ljudet används mer än någonting annat och är otroligt viktigt för att samhället ska fungera. Inom säkerhet är de allra flesta larm försedda med sirén och eller högtalare. Långfilmer skulle vara som stumfilmer, och hur kul vore det ens med pianoackompanjemang. Musiken skulle inte finnas och man skulle inte förstå vad dom sa på TV om det inte textades. Tyvärr lever många så idag.

 

Det är enkelt att föklara hur det är att vara blind. Blunda och försök gå en bit. Men hur det är att leva med nedsatt eller skadad hörsel? Har du tänkt på det? En större del än vad du tror har problem med hörseln på något sätt. Tinnitus är en vanlig skada som gör att det är ansträngande att höra vissa toner.

 

Mp3-spelare och mobiltelefoner med alldeles för hög volym är en orsak att försämrad hörsel kryper ner i åldrarna. En annan orsak är att ljudnivån är alldeles för hög på dagis, i skola och hemma i bostaden. Genom att bereda skolor, arbetsplatser, hem och cafeér med ljudabsorbenter som tar bort en del av efterklang och ljudnivå kan vi hjälpa er att sänka ljudnivåerna utan att för den delen sänka ljudet på ljudkällan. Låt barnen leka och stojja!

 

Det finns en del positiva lagar och föreskrifter som bör och skall följas. Vi har lösningarna för er!

Följer ni dessa, gör ni det möjligt för er att stärka er position på marknaden. De är inte på något sätt negativa, utan hjälper er och era kunder till en enklare, bättre och tryggare tillvaro.

Det vill vi hjälpa er med!

 

 

Vi kan en del om ljud och tillsammans med våra leverantörer kan vi mycket mer.

Tveka inte att fråga. Har vi inte svaret försöker vi ta fram det åt dig.


Copyright © All Rights Reserved 2009-2020